diumenge, 10 de novembre del 2013

Usos educatius dels blogs

Hola a tothom!

A classe de GTIC, ens van fer llegir el llibre de: Usos educatius dels blogs. Recursos, orientacions i experiències per a docents. Per això, vull explicar-vos una mica del que tracta aquest llibre.

Aquest llibre, com bé diu el títol, va dirigit a professors i professores, ja que està especialitzat en com introduir un blog dins d'una aula d'una escola. Al principi del llibre se'ns situa en el món dels blogs, explicant-nos què és un blog, en què consisteix, entre d'altres coses que estan relacionades amb el tema. 
Seguidament, ja se'ns comença a parlar dels blogs des d'un punt de vista educatiu, com crear-lo i amb quins programes fer-ho. A més a més, també s'inclouen experiències de diferents professors, alguns recursos i enllaços d'interès i altres eines que podem utilitzar en el blog. Per últim, trobem un llistat de les preguntes més freqüents, totes elles amb una resposta ben completa i entenedora.

És un llibre que recomano que es llegeixin tots aquells i aquelles que vulguin ser o són professors, perquè sent una societat que conviu amb les noves tecnologies tots els dies i que els nens i nenes d'avui en dia cada cop estan més influenciats per aquestes, crec que és important que tan l'escola com els professors evolucionin de tal manera que, educació i noves tecnologies no "grinyolin", sinó que siguin "compatibles".


Espero que us hagi servit d'ajuda.

Imatge extreta de: http://phobos.xtec.cat/ceipmdremei-alcover/biblioteca/category/blocs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada